Tablete za mršavljenje

Postoje razne tablete za mršavljenje koje možete pronaći u ljekarnama bez recepta, mislite ako se mogu kupiti bez recepta da su bezopasne. Upravo tu nastaje pogreška pri kupnji, jer najčešće takve tabletu su nekvalitetno testirane. Prilikom kupnje takvih vrsta tableta obavezno se konzulitirajte s liječnikom ili nutricionistom.

Ukoliko se odlučite za kupnju tableta za mršavljenje :

 

Nikada ne izaberite tablete za mršavljenje koje Vam sugeriraju da ne morate promjenite prehrambene navike da bi ste smršavili, jer znajte da se radi o varci. Prilikom procesa mršavljenja uvijek se trebaju promjeniti prehrambene navike i vježbanje, jer to je u vecini slučajeva glavni problem nastajanja prekomjerne mase (težine).

Nikada ne izaberite tablete za mršavljenje koje Vam sugeriraju da jedete samo jednu vrstu namirnice. Jer ključ pravilne prehrane je raznolika prehrana

Nikada ne izaberite tablete za mršavljenje koje Vam sugeriraju da će te smršaviti preko noći, jer sami proces mršavljenja je dugotrajan.

Nikada ne izaberite tablete za mršavljenje koje se prodaju na internetu, jer na takav način možete samo pogoršati zdravstveno stanje.

Izvor: zdravlje-prehrana.com